TIPET

TIPET E BANESAVE
TIPI A – 96.7
> TIPI A – 96.7

11 September 2017

Banesat e ketij tipi, TIP A jane te lira vetem ne katet:

KATI 3 – Cmimi 949 Euro /m2
KATI 9 – Cmimi 899 Euro /m2

Banesa e re, super e përshtatshme për banim, me ofertën më të mirë në treg.
Banesa është katërdhomëshe (apo tridhoma gjumi dhe qëndrimi ditor së bashku me kuzhinë).
Banesa ka sipërfaqe prej 96.70 metër/katror në qytet të Prishtinës, në Lagjën e Muhaxherve.

Çmimi i rregullt është 949 €/m2 në katin 3 dhe nëse e bleni në formë direkte, kushton 91,768.30 €.
Kjo mundësohet nëpërmjet marrëveshjes me Raiffeisen Leasing, e cila ju ofron që me pjesmarrje 20% (18,353 €) të kontributit tuaj, dhe 80% Banka e financon vleren prej 73,414 euro, të cilën shumë e paguani si me posht:
-Këste mujore prej 826 euro për 120 muaj apo 10 Vite
-Këste mujore prej 631 euro për 180 muaj apo 15 Vite
Këste mujore prej 538 euro për 240 muaj apo 20 Vite

—–

Çmimi i rregullt është 899 €/m2 nga kati 9 dhe nëse e bleni në formë direkte, kushton 86,933.30 €.
Kjo mundësohet nëpërmjet marrëveshjes me Raiffeisen Leasing, e cila ju ofron që me pjesmarrje 20% (17,386 €) të kontributit tuaj, dhe 80% Banka e financon vleren prej 69,546.64 euro, të cilën shumë e paguani si me posht:
Këste mujore prej 782 euro për 120 muaj apo 10 Vite
Këste mujore prej 598 euro për 180 muaj apo 15 vite
Këste mujore prej 510 euro për 240 muaj apo 20 Vite

Banesa 96.7 m2

Objekti është i pajisur me :
– Leje ndërtimore.
– 2 Anshensor modern ku qasja është me kartela, Pozhegu Brothers implementon programin e mirëmbajtjes.
– Sipërfaqe gjelbëruse 40%.
– Lodra për fëmijë.
– Parking makinash Brenda objektit në 2 kate nëntokesore dhe jashtë objektit.
– Izolum me fasadë termike me tulla të kuqe që ndikojnë direct në ruajtjen e energjisë.
– Dyshemeja e shtruar me laminat Gjerman 12 mm kualitativë.
– Izolim me dritate gjermane te prodhimit Schüko me 3 ura termike, 2 gumica për izolim akustik dhe termoizolim, dritaret kan xhama të standartit europian Low E.
– Sistem për shuarjen e zjarrit me hidrante.
– Sistem I integruar I TV kabllovikut me Kujtesa dhe Ipko.
– Sistem I integruar për internet në secilën banes dhe dhomë.
– Ventilim ajëri në kuzhine dhe banjo.
– Oxhaqe për nxemje tradicionale.
– Nxemje qendrore me termokos apo lokale për objekte.
– Depo nëntokësore 2 deri në 6 m2.
– Dyer të blinduara çeliku me system automatic të mbylljes.
– Shteg biçikletash.
– Aplikojm masa sigurie për mbrojtjen e shëndetit të fëmijeve si në ballkone, lodra dhe koridore.
– Pozhegu Brothers aplikon projektin e mirëmbajtjen e hapësirave të përbashkëta, perms marrëveshjen për mirëmbajtjen me secilin banorë.
– Pllaka modern të kualitetit Italian apo Spanjoll

Struktura statike e nërtesës është dimensionuar dhe realizuar sipas metodologjis me të avancuar të kohës “Dimensionim I Bazuar në Performacë – Performance Based Design”. Ndërtesa është rezistente ndaj tërmeteve të pritshme për periudhë të përsëritjes-kthimit 475vjet, përkatësisht për termite me intezitet I=IX sipas MSK apo magnitude M=7 supas shkallës së Gutenbergut dhe Rihteri(referuar nga eng. Rexhep Salihu)

Author:

Facebook