TIPET

TIPET E BANESAVE
TIPI A – 53.16
> TIPI A – 53.16

8 May 2016

Banesat e ketij tipi, TIP A jane te lira vetem ne katet:

KATI 1 – Cmimi 849Euro /m2

KATI 2 – Cmimi 849Euro /m2

KATI 5 – Cmimi  849Euro /m2

KATI 6 – Cmimi  799Euro /m2

KATI 7 – Cmimi  799Euro /m2

Banesa e re, super e përshtatshme për banim, me ofertën më të mirë në treg.
Banesa është dydhomëshe (apo njëdhomë gjumi dhe qëndrimi ditor së bashku me kuzhinë).
Banesa ka sipërfaqe prej 53.16metër/katror në qytet të Prishtinës, në Lagjën e Kalabri.

Çmimi i rregullt është 849 €/m2 nga kati 1 & 2, dhe 5  dhe nëse e bleni në formë direkte, kushton 45,132.00 €.
Kjo mundësohet nëpërmjet marrëveshjes me Raiffeisen Leasing, e cila ju ofron që me pjesmarrje 20% (9,026 €) të kontributit tuaj, dhe 80% Banka e financon vleren prej 36,106 euro, të cilën shumë e paguani si me posht:

 • Këste mujore prej 406 euro për 120 muaj apo 10 Vite
 • Këste mujore prej 310 euro për 180 muaj apo 15 Vite
 • Këste mujore prej 264 euro për 240 muaj apo 20 Vite

Çmimi i rregullt është 799 €/m2 nga kati 6 dhe 7  dhe nëse e bleni në formë direkte, kushton 42,474.84 €.
Kjo mundësohet nëpërmjet marrëveshjes me Raiffeisen Leasing, e cila ju ofron që me pjesmarrje 20% (8,494 €) të kontributit tuaj, dhe 80% Banka e financon vleren prej 33,979 euro, të cilën shumë e paguani si me posht:

 • Këste mujore prej 382 euro për 120 muaj apo 10 Vite
 • Këste mujore prej 292 euro për 180 muaj apo 15 Vite
 • Këste mujore prej 249 euro për 240 muaj apo 20 Vite

53.16 finale

 

Objekti është i pajisur me :

 • Leje ndërtimore.
 • 2 Anshensor modern ku qasja është me kartela, Pozhegu Brothers implementon programin e mirëmbajtjes.
 • Sipërfaqe gjelbëruse 40%.
 • Lodra për fëmijë.
 • Parking makinash Brenda objektit në 2 kate nëntokesore dhe jashtë objektit.
 • Izolum me fasadë termike me tulla të kuqe që ndikojnë direct në ruajtjen e energjisë.
 • Dyshemeja e shtruar me laminat Gjerman 12 mm kualitativë.
 • Izolim me dritate gjermane te prodhimit Schüko me 3 ura termike, 2 gumica për izolim akustik dhe termoizolim, dritaret kan xhama të standartit europian Low E.
 • Sistem për shuarjen e zjarrit me hidrante.
 • Sistem I integruar I TV kabllovikut me Kujtesa dhe Ipko.
 • Sistem I integruar për internet në secilën banes dhe dhomë.
 • Ventilim ajëri në kuzhine dhe banjo.
 • Oxhaqe për nxemje tradicionale.
 • Nxemje qendrore me termokos apo lokale për objekte.
 • Depo nëntokësore 2 deri në 6 m2.
 • Dyer të blinduara çeliku me system automatic të mbylljes.
 • Shteg biçikletash.
 • Aplikojm masa sigurie për mbrojtjen e shëndetit të fëmijeve si në ballkone, lodra dhe koridore.
 • Pozhegu Brothers aplikon projektin e mirëmbajtjen e hapësirave të përbashkëta, perms marrëveshjen për mirëmbajtjen me secilin banorë.
 • Pllaka modern të kualitetit Italian apo Spanjoll

Struktura statike e nërtesës është dimensionuar dhe realizuar sipas metodologjis me të avancuar të kohës “Dimensionim I Bazuar në Performacë – Performance Based Design”. Ndërtesa është rezistente ndaj tërmeteve të pritshme për  periudhë të përsëritjes-kthimit 475vjet, përkatësisht për termite me intezitet I=IX sipas MSK apo magnitude M=7 supas shkallës së Gutenbergut dhe Rihteri(referuar nga eng. Rexhep Salihu)

Author:

Facebook