Ka filluar Ndertimi i Banesave

Lugina e Perëndimit

Në Sistem te Blloqeve

100 Banesa duke u ndërtuar

Hapesire e Gjelber

GJELBRIM MBI 60%

Mundesite te shumta per pagese

Financim deri ne 20 VITE

Ndertimet ne Lagjen e Emshir

Zgjedhni banesen

Materialet dhe Ndertimi

Vecorite e te gjitha banesave

Çmimet dhe metodat e shitjes

  • 01

Metoda 1 . Pozhegu Brothers ofron shitjen e banesave me këste deri në perfundim të banesës. . 30% të shumës paguhen në momentin e nënshkrimit të kontratës. 50% pagesa me rata deri në përfundim të projektit banesore. 20% me rastin e dorezimi të qelsave.

Metoda 2 . “Pozhegu Brothers” ofron shitjen e banesave në Prishtinë, Lagja e Emshir. Pozhegu Brothers ka marrveshje me Leasing” që përmes leasingut, banesa e blere lihet hipotekë (peng) nga ana e blersit deri në kryrjen e të gjitha ratave për pagesë. Ligjshmërinë e kësaj oferte e gëzojnë edhe Kosovarët në diasporë. Shembull se si funksionon për banes me blerje përmes Leasing:

Çmimi I patundshmërisë: 40.000 €

Shuma e financuar nga blersi (25%): 10.000 €

Shuma e financuar nga banka (75%): 30.000 €

Interesi vjetor: 5.64 % (variabile)

Kohëzgjatja e kredisë: 240 muaj (20vite)

Kësti mujor: 208 €

Kohëzgjatja e kredisë: 180 muaj (15vite)

Kësti mujor: 247 €

Kohëzgjatja e kredisë: 120 muaj (10vite)

Kësti mujor: 327 €

Rrethina

Lejet e Ndertimit

Ju njoftojmë se kompleksi banesorë në Lagjen e Muhaxherëve është në ndërtim e sipër dhe i pajisur me të gjitha lejet urbanistike dhe ndërtimore.

Për t'u dëshmuar se jemi të pajisur me leje ndërtimore dhe se marrëveshjet e juaja janë valide dhe të plotfuqishme ju kemi skenuar lejet ndërtimore për çdo objekt dhe mund ti gjeni më poshtë.

Klikoni më poshtë në secilen prej dokumenteve për t'i shfletuar

Leja e Ndërtimit per Ndertimet ne Lagjen e Muhaxhereve

Dhe nga vet fakti, që nga gjithë këto kërkesa profesionale, nga gjithë lokacionet e vizituara, e kemi zgjedhur pikërisht kompaninë “POZHEGU BROTHERS” për të jetuar në banesat e punuara nga ata, këtë nuk e kemi bërë rastësisht. Lokacioni i përshtatshem, orientimi, vizurat, qasja në objekt, garazhimi, parkingu, parku-lojërat e femijëve, pastaj ndriqimi i bollshëm i njësive banesore, kualiteti i ndërtimit në përgjthësi, tregon që...

Lexo të gjitha

Vecorite

Vecorite Vecorite Vecorite Vecorite Vecorite Vecorite Vecorite Vecorite Vecorite Vecorite Vecorite Vecorite Vecorite Vecorite Vecorite Vecorite Vecorite Vecorite

DISA FAKTE

504
Banesa
24
Lokale
12
Objekte Banesore
8
Vite

Pozhegu Brothers

Rreth Nesh

“POZHEGU BROTHERS” SH.P.K merret me zhvillimin dhe krijimin e patundshmërisë së re rezidenciale dhe komerciale. Pronarët e kësaj kompanie (Qemajl Pozhegu dhe Shefqet Pozhegu) kanë shkollim të lartë dhe mirren me aplikimin e standarteve të ndërtimtarisë bashkëkohore moderne.

Orientimi i kompanisë është në krijimin e banesave të sigurta ekologjike, blloqeve banesore me organizim të objekteve sipas rregulloreve teknike të Kartës së Athinës, rregulloreve profesionale ne lamin e Arkitekturës dhe te Ndërtimtarisë. Me material të përzgjedhura për izolime termike, izolime zërike si dhe me aplikimin e produkteve të testuara, bashkëkohore dhe organizim të më të shëndetëshme për njëriun dhe ambientin.

Kontakto

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Facebook