All posts by admin

TIPI Duplex – 133.30 Obj-5
TIPI Duplex – 133.30 Obj-5

28 March 2018

Banesat e ketij tipi, TIPI Duplex jane te lira vetem ne katet: Kati 5  – Cmimi 1200Euro /m² Ofrohet PËR ‪‎#SHITJE banesa me super çmim 1200 Euro/m² dhe përfito një Garazhd...

DETAJET

TIPI D – 87.95 OBJ-5
TIPI D – 87.95 OBJ-5

28 March 2018

Banesat e ketij tipi, TIPI D jane te lira vetem ne katet: Kati 3  – Cmimi 899Euro /m² Ofrohet PËR ‪‎#SHITJE banesa me super çmim 899 Euro/m² dhe përfito një Garazhd...

DETAJET

TIPI C – 71.84 OBJ-5
TIPI C – 71.84 OBJ-5

28 March 2018

Banesat e ketij tipi, TIPI C jane te lira vetem ne katet: Kati 1  – Cmimi 899Euro /m² Kati 2  – Cmimi 899Euro /m² Kati 3  – Cmimi 899Euro...

DETAJET

TIPI B – 83.20 OBJ-5
TIPI B – 83.20 OBJ-5

26 March 2018

Banesat e ketij tipi, TIPI B jane te lira vetem ne katet: Kati 1  – Cmimi 899Euro /m² Kati 2  – Cmimi 899Euro /m² Kati 3  – Cmimi 899Euro...

DETAJET

TIPI A – 91.07 OBJ-5
TIPI A – 91.07 OBJ-5

26 March 2018

Banesat e ketij tipi, TIPI A jane te lira vetem ne katet: Kati Përdhes  – Cmimi 899Euro /m² Ofrohet PËR ‪‎#SHITJE banesa me super çmim 899 Euro/m² dhe përfito një Garazhd...

DETAJET

TIPI Duplex – 131.76 Obj-4
TIPI Duplex – 131.76 Obj-4

26 March 2018

Banesat e ketij tipi, TIPI Duplex jane te lira vetem ne katet: Kati 5  – Cmimi 1200Euro /m² Ofrohet PËR ‪‎#SHITJE banesa me super çmim 1200 Euro/m² dhe përfito një Garazhd...

DETAJET

TIPI Duplex – 128.28 Obj-4
TIPI Duplex – 128.28 Obj-4

26 March 2018

Banesat e ketij tipi, TIPI Duplex  jane te lira vetem ne katet: Kati 5  – Cmimi 1200Euro /m² Ofrohet PËR ‪‎#SHITJE banesa me super çmim 1200 Euro/m² dhe përfito një Garazhd...

DETAJET

TIPI D – 87.95 Obj-4
TIPI D – 87.95 Obj-4

22 March 2018

Banesat e ketij tipi, TIP D jane te lira vetem ne katet: Kati 3  – Cmimi 899Euro /m² Ofrohet PËR ‪‎#SHITJE banesa me super çmim 899 Euro/m² dhe përfito një Garazhd &...

DETAJET

TIPI D – 83.20 Obj-4
TIPI D – 83.20 Obj-4

22 March 2018

Banesat e ketij tipi, TIP D jane te lira vetem ne katet: Kati 1  – Cmimi 899Euro /m² Kati 2  – Cmimi 899Euro /m² Kati 4  – Cmimi 899Euro /m²...

DETAJET

Facebook