Monthly Archives: February 2018

TIPI A – 70.13 Obj-2
TIPI A – 70.13 Obj-2

20 February 2018

Banesat e ketij tipi, TIP A jane te lira vetem ne katet: KATI 1– Cmimi 850Euro /m2 Ofrohet PËR ‪‎#SHITJE banesa me super çmim 850 Euro/m2 si dhe përfito një Garazhd &...

DETAJET

TIPI A – 68.46 Obj-2
TIPI A – 68.46 Obj-2

20 February 2018

Banesat e ketij tipi, TIP A jane te lira vetem ne katet: KATI 1– Cmimi 850Euro /m2 KATI 2– Cmimi 850Euro /m2 KATI 3– Cmimi 850Euro /m2 Ofrohet PËR ‪‎#SHITJE banesa me super çmim...

DETAJET

TIPI A – 85.89 Obj-2
TIPI A – 85.89 Obj-2

20 February 2018

Banesat e ketij tipi, TIP A jane te lira vetem ne katet: KATI 2– Cmimi 850Euro /m2 KATI 3– Cmimi 850Euro /m2 KATI 4– Cmimi 850Euro /m2 Ofrohet PËR ‪‎#SHITJE banesa me super çmim...

DETAJET

TIPI A – 46 Obj-2
TIPI A – 46 Obj-2

20 February 2018

Banesat e ketij tipi, TIP A jane te lira vetem ne katet: KATI 2– Cmimi 850Euro /m2 KATI 3– Cmimi 850Euro /m2 KATI 4– Cmimi 850Euro /m2 Ofrohet PËR ‪‎#SHITJE banesa me super çmim...

DETAJET

TIPI A – 46.36 Obj-2
TIPI A – 46.36 Obj-2

20 February 2018

Banesat e ketij tipi, TIP A jane te lira vetem ne katet: KATI 2– Cmimi 850Euro /m2 KATI 3– Cmimi 850Euro /m2 KATI 4– Cmimi 850Euro /m2 Ofrohet PËR ‪‎#SHITJE banesa me super çmim...

DETAJET

TIPI A – 68.24 Obj-2
TIPI A – 68.24 Obj-2

16 February 2018

Banesat e ketij tipi, TIP A jane te lira vetem ne katet: KATI 1– Cmimi 850Euro /m2 KATI 2– Cmimi 850Euro /m2 KATI 3– Cmimi 850Euro /m2 KATI 4– Cmimi 850Euro /m2 KATI 5– Cmimi...

DETAJET

TIPI A – 73 Obj-2
TIPI A – 73 Obj-2

16 February 2018

Banesat e ketij tipi, TIP A jane te lira vetem ne katet: KATI 3– Cmimi 850Euro /m2 KATI 4– Cmimi 850Euro /m2 KATI 5– Cmimi 850Euro /m2 Ofrohet PËR ‪‎#SHITJE banesa me super çmim...

DETAJET

TIPI A – 88.83 Obj-2
TIPI A – 88.83 Obj-2

16 February 2018

Banesat e ketij tipi, TIP A jane te lira vetem ne katet: KATI 4– Cmimi 850Euro /m2 KATI 5– Cmimi 850Euro /m2 Ofrohet PËR ‪‎#SHITJE banesa me super çmim 850 Euro/m2 si dhe...

DETAJET

TIPI A – 45.24 Obj-2
TIPI A – 45.24 Obj-2

16 February 2018

Banesat e ketij tipi, TIP A jane te lira vetem ne katet: KATI 2– Cmimi 850Euro /m2 KATI 3– Cmimi 850Euro /m2 KATI 4– Cmimi 850Euro /m2 Ofrohet PËR ‪‎#SHITJE banesa me super çmim...

DETAJET

TIPI A – 40.54 Obj-2
TIPI A – 40.54 Obj-2

16 February 2018

Banesat e ketij tipi, TIP A jane te lira vetem ne katet: KATI 1– Cmimi 850Euro /m2 KATI 2– Cmimi 850Euro /m2 KATI 3– Cmimi 850Euro /m2 KATI 4– Cmimi 850Euro /m2 KATI 5– Cmimi...

DETAJET

Konkurs Pune

Konkurs per pune Mjeshter

CLOSE
Facebook