TIPI 75.8

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati shtate me orientimin drejtë Perendimit. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 depo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 75.8m².

Sipërfaqja e banesës është:

Dhoma e ditës - 19.1m²

Koridori - 5.7²

Banjo  - 3.6m²

Depo -  1.7m²

Dhoma e fjetjes - 10.70m²

Dhoma e fjetjes - 11.40²

Ballkoni - 3.2m²

Çmimi:

Për metër katror: 1100 € / m²

Total: 83,380 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 16,676 €

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite kesti mujore : 728 euro

15 vite kesti mujore : 550 euro

20 vite kesti mujore : 464 euro

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.