TIPI 58.0

TIPI B42 – 58.0

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 3 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka  perspektivë perfekte nga kati i gjashtë me orientimin drejtë Perendimit. E përbërë nga 1 dhome gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 58m².

Sipërfaqja e banesës është:

Dhoma e ditës - 18m²

Kuzhina 11.9m ²

Koridori - 2.2m²

Banjo  - 3.6m²

Depo -  1 m²

Dhoma e fjetjes - 10.1m²

Ballkoni - 4.30m²

Çmimi:

Për metër katror: 1100 € / m²

Total: 63,800 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 12,760 €

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite kësti mujore : 560 €

15 vite kësti mujore : 423 €

20 vite kësti mujore : 358 €

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.