TIPI K – 43.50

TIPI K – 43.50 - Kati Tatertë

Banesat e këtij tipi të ashtuquajtura “garsoniera” janë të planifikuara dhe dizajnuara për një person. Me pamje drejtë oborrit të kompleksit nga ballkoni i dhomës së ditës, banesa ka  perspektivë perfekte nga kati i katerë. Orientimi i saj kah Lindja mundëson ngrohtësinë natyrale gjatë ditës. E përbërë nga kuzhina e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe dhomen e gjumit , 1 banjo dhe ballkoni kjo banesë formon gjithsej 43.50m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 14,81 m² kuzhina 5,02 m²

Dhoma e gjumit 6.90 m2 Koridori - 2,59 m²

Banjo - 2,95 m²

Ballkoni - 3,28 m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: 799 € / m²

Total: 34,756

Pjesëmarrja për blerje: 6,951 €

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

 

10 vite - kësti mujor : 294 euro

15 vite- kësti mujor : 219 euro

20 vite- kësti mujor : 183 euro

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)
+383 / 44 - 430 - 455