TIPI D – 49.78

TIPI D – 49.78

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë oborrit të kompleksit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati tretë me orientimin në Perëndim. E përbërë nga 1 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinë e ndarë nga dhoma e ditës dhe ballkon dhe kjo banesë formon gjithsej 49.78m².

Sipërfaqja e banesës është:

Dhoma e ditës - 17.17 dhe kuzhina 4.09m²

Banjo - 3.38m²

Dhoma e fjetjes - 7.65m²

Ballkoni - 3.83m²

Çmimi:

Për metër katror: 799 € / m²

Total: 39,774 €

Pjesëmarrja për blerje: 7,954 €

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite - kësti mujor: 347 €

15 vite - kësti mujor: 262 €

20 vite - kësti mujor: 221 €

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.