TIPI D – 109.70

TIPI A –109.70

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë.Me pamje drejtë oborrit të kompleksit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati dytë me orientimin Jug-Perëndim. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinë, ballkon dhe kjo banesë formon gjithsej 109.70m². 

Sipërfaqja e banesës është:

Dhoma e ditës - 21m² me kuzhinë

Koridori - 7.00m²

Banjo 1 - 4.28m²

Tualeti - 3.29m² 

Dhoma e fjetjes - 15.38m²

Dhoma e fjetjes -12.80m²

Dhoma e fjetjes -12.06m²  

Ballkoni - 5.80m²

Çmimi:

Për metër katror: 849 € / m²

Total: 93,135 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje:18,627 €

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite - kësti mujor: 817 €

15 vite - kësti mujor: 618 €

20 vite - kësti mujor: 523 €

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.