TIPI G – 58.30

TIPI G – 58.30

 Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i pestë me orientimin Perendim. E përbërë nga 1 dhome gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 58.30 m².
 

Sipërfaqja e banesës është:
 

Dhoma e ditës - 23.35m²

Koridori - 3.5m²

Banjo  - 3.95m²

Dhoma e fjetjes - 11.77m²

Ballkoni - 4.48m²

Çmimi:

Për metër katror: 849 € / m²

Total: 49.496 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 9,899 €

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite kësti mujore: 434 €

15 vite kësti mujore: 328 €

20 vite kësti mujore: 278 €

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.