TIPI 88.04

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për 4 anetar, banesa ka  perspektivë perfekte nga kati i dytë me orientimin Jug-Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin dhe nje depo, kjo banesë formon gjithsej 88..04m². 
 
Sipërfaqja e banesës është:
 
Dhoma e ditës - 28.82m²

Koridori - 9.40m²

Banjo - 3.86m²

Tualeti - 2.40m² 

Dhoma e fjetjes - 13.09m²

Dhoma e fjetjes - 10.42m²

Ballkoni - 4.09m²

Çmimi:

Për metër katror: 900 € / m²

Total: 79.236 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 15,847 €

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite kësti mujore : 692 €

15 vite kësti mujore : 522 €

20 vite kësti mujore:  441 €

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.