TIPI B – 77.41

TIPI B – 77.41

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i shtatë me orientimin Jug-Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinën e ndarë nga dhoma e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 77.41m².

Sipërfaqja e banesës është:

Dhoma e ditës - 25.23m²

Banjo -  3.98m²

Tualeti - 1.3m²

Dhoma e fjetjes - 11.21m²

Dhoma e fjetjes - 10.64m²

Ballkoni - 3.34m²

Çmimi:

Për metër katror: 849 € / m²

Total: 65,721 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 13,144 €

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite kësti mujore: 574€

15 vite kësti mujore: 433 €

20 vite kësti mujore: 365 €

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.