TIPI U – 79.16

TIPI B – 79.16 - Kati tete

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati tete me orientimin Jug-Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 79.16m².

Sipërfaqja e banesës është:


Dhoma e ditës - 28.90m²

Koridori - 7.15m²

Banjo -  3.96m²

Tualeti - 1.67m²

Dhoma e fjetjes - 10.82m²

Dhoma e fjetjes - 12.01m²

Ballkoni - 3.99m²

Çmimi:

 

Për metër katror: 849 € / m²

Total: 67,206 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 13,441 €

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite kësti mujore: 590 €

15 vite kësti mujore: 446 €

20 vite kësti mujore: 377 €

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.