TIPI Z – 124.12

TIPI B – 124.12

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 6 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i katert me orientimin Jug-Lindje. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, 1 tualet, 1 depo kuzhinën e ndarër nga dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 124.12m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 33.66m²

Koridori - 17.76m²

Banjo 1 -  5.80m²

Banjo 2 -  4.03m²

Tualeti - 1.77m²

Depo - 2.07m²

Dhoma e fjetjes - 12.56m²

Dhoma e fjetjes - 13.14m²

Dhoma e fjetjes - 10.01m²

Ballkoni - 4.04m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: 849 € / m²

Total: 105,377 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 21,075 €

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite kësti mujore: 920 €

15 vite kësti mujore: 695 €

20 vite kësti mujore: 586 €

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.