TIPI G – 77.05

Banesat e këtij tipi (TIPI G) janë të lira vetëm në katet:

KATI 4– Cmimi 849 Euro /m2

Banesa me super çmim 849 Euro/m2 dhe përfito një Garazhd & Depo FALAS !!

Oferta vlen deri më 30.09.2018

77.05  | 2 dhoma & kuzhinë | 1 banjo | kati 4 | Orientimi Jug Lindje |

Çmimi i banesës është 65,415.45 €. Ky çmim është nëse banesa paguhet me pagesë direkte tek kompania

Në rast që ju mungojnë të hollat, Pozhegu Brothres ju ofron zgjidhje që të merrni financim nga Leasing pa hipotekë. me këste mujore prej:

10 vite kësti mujor : 571 euro
15 vite kësti mujor : 431 euro
20 vite kësti mujor : 364  euro

* pjesëmarrja për blerjen e banesës është 20% (13,083 €)

Objekti banesor do të jetë i gatshëm për banim në Shtator të vitit 2019

Objekti banesor është i pajisur me:
– 2 ashensorë, ujë 24 orë, kamera të sigurisë
– Këndi i lojërave për fëmijë
– Ngrohja e banesës do të jetë me Termokos
– Fasada me tulla belge të prodhuesit Belg “Nelissen” dhe termoizlolimi me pambuk mineral prej guri.
– Dritare të brendit botëror Shücko, me xhama termoizolus katër stinor Low-e.
– Izolimi i qëndrushum akustik me dy mure ndarse ndërmjet banesave me pambuk mineral në mes.
– Pllaka cilësore italine apo spanjolle
-Struktura statike e ndërtesës është dimensionuar dhe realizuar sipas metodologjisë me të avancuar të kohës “Dimensionim i Bazuar në Performacë – Performance Based Design”. Ndërtesa është rezistente ndaj tërmeteve të pritshme për periudhë të përsëritjes - kthimit 475vjet, përkatësisht për termite me intezitet I=IX sipas MSK apo magnitude M=7 sipas shkallës së Gutenbergut dhe Rihteri(referuar nga eng. Rexhep Salihu)
– Sistem për shuarjen e zjarrit me hidrante.
– Sistem i integruar I TV kabllovikut me Kujtesa dhe Ipko.
– Sistem i integruar për internet në secilën banesë dhe dhomë.
– Ventilim ajëri në kuzhinë dhe banjo.
– Oxhaqe për nxemje tradicionale.

Lokacioni i Lagjes Mati 1 në “Lagjen Mat ” më saktësisht në rrugën ”Muharrem Fejza” mund ta gjeni këtu :

https://goo.gl/maps/KabLsEB2fzG2

Nga Lagjia Mat mund të arrish në këmbë pa perdorur vetur në pjesët e qendrës së qytetit si më poshtë :

​Ambulanca e pergjithshme 650 m
Shkolla fillore "Pavarësia" 150 m
Rruga B 400 m
​Qkuk 750 m