TIPI B28 – 33.60

TIPI B28 – 33.60

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në një person. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i nëntë me orientim drejtë Lindjes. E përbërë nga 1 banjo, 1 depo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 33.60m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 18.20m²

Koridori - 1.60²

Banjo  - 2.90m²

Depo -  1.20m²

Ballkoni - 2.22m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: 1000 € / m²

Total: 33,600

Pjesëmarrja për blerje: 6,720

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite kësti mujore: 322

15 vite kësti mujore: 243

20 vite kësti mujore: 205

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.