TIPI B66 – 63.10

TIPI B6 – 63.10

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i nëntë me orientimin drejtë Lindjes. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 depo, kuzhinën e bashkangjitur në

dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 63.10m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 20.10m²

Koridori - 8.50²

Banjo  - 2.90m²

Depo -  1.50m²

Dhoma e fjetjes - 10.20m²

Dhoma e fjetjes - 7.30m²

Ballkoni - 2.50m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: 1100 € / m²

Total: 69,410 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 13,882

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite kesti mujore : 606 euro

15 vite kesti mujore : 457 euro

20 vite kesti mujore : 386 euro

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)
+383 / 44 - 430 - 455