TIPI B15 – 52.00

TIPI B15 – 52.00 - Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për çift. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka  perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin drejtë Lindjes. E përbërë nga 1 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e ndarë nga dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 52.00m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 14.40m²

Kuzhina - 7.70m²

Koridori - 3.00m²

Banjo  - 3.60m²

Dhoma e fjetjes - 10.10m²

Ballkoni - 3.70m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: 1100 € / m²

Total: 57,200 € + fito garazh dhe depo FALAS!
- Klienti përfiton kupon prej 500 eurove për blerje të mobiljeve.

Pjesëmarrja për blerje: 11,440

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

 

10 vite kesti mujore : 484 euro

15 vite kesti mujore : 361 euro

20 vite kesti mujore : 301 euro

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?


Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)