Zyre – 65.9

Zyre – 65.9 - Kati Suteren

Zyre me lokacion perfekt, privatësi të plot, me tri hapësira për shfrytëzim, e gjith kjo zyre formon gjithsej 65.9m².

 

Sipërfaqja e Banesë/Zyre është:

 

Hapsira 1 - 18.28m²

Hapsira 2 -  12.6m²

Hapsira 3 -  8.51m²

Kuzhina - 7.6m²

Banjo - 4.23m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: Nga 1150 1100 € / m²

Total: 72,490 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 14,498

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite kësti mujore: 611

15 vite kësti mujore: 455

20 vite kësti mujore: 379

*Oferta vlen deri më 31 Mars 2020.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)