TIPI B2 – 65.9

TIPI B2 – 65.9 - Kati Suteren

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga baza e suterenit me orientimin drejtë Jug - Perëndimit. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo dhe kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës, kjo banesë formon gjithsej 65.9m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 20.0m² dhe kuzhina 5.7

Banjo -  4.30m²

Dhoma e fjetjes - 10.5m²

Dhoma e fjetjes - 10.4m²

Ballkoni - 4.81m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: Nga 1150 1100 € / m²

Total: 72,490 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 14,498

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite kësti mujore: 611

15 vite kësti mujore: 455

20 vite kësti mujore: 379

*Oferta vlen deri më 31 Janar 2020.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)