TIPI 71.70

TIPI B6 – 71.70 - Kati i Shtatë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati tetë me orientimin drejtë Lindjes dhe Jug. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 depo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 71.70m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 25.21m²

Banjo  - 3.48m²

Depo -  1.90m²

Dhoma e fjetjes - 11.11m²

Dhoma e fjetjes - 12.68m²

Ballkoni - 2.92m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: Nga 1150 / m² në 1100 € / m²

Total: Nga 82,455 € 78,870 € + fito garazh dhe depo FALAS si dhe KUZHINA e Montume FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 15,774

 

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 684 euro

15 vite kesti mujore : 515 euro

20 vite kesti mujore : 434 euro

 

*Oferta vlen deri më 30 Shtator 2020.
 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)