TIPI 75.8

TIPI A - 75.8 - Kati i Shtatë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati shtate me orientimin Perendimit. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 75.80m².

Sipërfaqja e banesës është:
 

Dhoma e ditës - 19.1m²

Koridori - 5.7m²

Banjo 1 -  3.6m²

Dhoma e fjetjes - 10.70m²

Dhoma e fjetjes - 11.40m²

Ballkoni - 3.2m²

Depo 1 - 1.7

 

Çmimi:

 

Për metër katror: 1100 € / m²

Total: 83,380 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 16,676

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

 

10 vite kësti mujore: 732

15 vite kësti mujore: 553

20 vite kësti mujore: 468

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)
+383 / 44 - 430 - 455