TIPI 86.9

TIPI B6 – 86.9

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë qendrës së qytetit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i dhjetë me orientim drejtë Lindje-Perëndimit. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 depo, kuzhinën e ndarë nga dhoma e ditës, dhe ballkonin kjo banesë formon gjithsej 86.9m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 20.40m²

Kuzhina - 6.60m²

Koridori - 14.70m²

Banjo  - 5.5m²

Dhoma e fjetjes - 11.80m²

Dhoma e fjetjes - 11.40m²

Ballkoni - 3.80m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: 1100 € / m²

Total: 95,590 + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 19,118

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

 

10 vite kesti mujore : 835 euro

15 vite kesti mujore : 630 euro

20 vite kesti mujore : 532 euro

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)
+383 / 44 - 430 - 455