TIPI 89.9

TIPI B6 – 89.9

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 6 antarë. Me pamje drejtë qendrës së qytetit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i dhjetë me orientim drejtë Jug - Perendim. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinën e ndarë nga dhoma e ditës, kjo banesë formon gjithsej 89.9m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 21.50m²

Kuzhina - 6.90m²

Koridori - 7.30m²

Banjo  - 3.50m²

Tualeti -  1.60m²

Dhoma e fjetjes - 12.10m²

Dhoma e fjetjes - 12.50m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: 1100 € / m²

Total: 98,890 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 19,778

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite kësti mujore : 834

15 vite kësti mujore : 621

20 vite kësti mujore : 517

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.

- Klienti përfiton kupon prej 500 eurove për blerje të mobiljeve.

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)