TIPI 40.68

TIPI B6 – 40.68 - Kati i Shtatë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i shtatë me orientimin drejtë Veri-Lindje. E përbërë nga 1 dhome gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 40.68m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 13.97m²

Banjo  - 3.48m²

Dhoma e fjetjes - 10.19m²

Ballkoni - 2.77m²
Koridori - 2.85m²

 

Çmimi:

Metoda 1:
Për metër katror: 999 € / m²

Total: 40,639 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 8,127Mundësohet të paguhet deri në 24 këste 338 € /muaji

pastaj 80% e shumë do të paguhet përmes financimit bankar!

 

Këstet e pagesës përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kesti mujore : 356 euro

15 vite kesti mujore : 269 euro

20 vite kesti mujore : 227 euro

Metoda 2:
Nëse paguhet 90% të shumës në nënshkrimin e kontratës dhe 10% deri në dorzimin e qelsave
Çmimi i Diskutushëm!

 

*Oferta vlen deri më 30 Shtator 2020.
 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)