TIPI 38.32

TIPI C6 – 38.32- Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin drejtë Veri-Lindje. E përbërë nga 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 38.32m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 22.92m²

Banjo  - 5.94m²

Ballkoni - 2.84m²

 

Çmimi:

 

Metoda 1:
Për metër katror: Nga 1100 / m² në 999 € / m²

Total: 38,281 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 7,656Mundësohet të paguhet deri në 24 këste 319 € /muaji

pastaj 80% e shumë do të paguhet përmes financimit bankar!

 

Këstet e pagesës përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kesti mujore : 335 euro

15 vite kesti mujore : 253 euro

20 vite kesti mujore : 214 euro

 

Metoda 2:

Nëse paguhet 90% të shumës në nënshkrimin e kontratës dhe 10% deri në dorzimin e çelsave atëher Çmimi është i Negociushëm.

 

Objekti është në ndërtim e sipër dhe do të përfundon në Shtator 2022.

 

*Oferta vlen deri më 31 Tetor 2020.
 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)