TIPI 91.65

TIPI B6 – 91.65 - Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 6 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin drejtë Veri-Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 91.65m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 33.87m²

Banjo  - 4.55m²
Tualeti  - 2.25m²
Koridori  - 7.34m²

Dhoma e fjetjes - 11.90m²
Dhoma e fjetjes - 12.78m²

Ballkoni - 5.18m²

 

Çmimi:

Metoda 1:
Për metër katror: 899 € / m²

Total: 82,393 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 16,478Mundësohet të paguhet deri në 24 këste 686 € /muaji

pastaj 80% e shumë do të paguhet përmes financimit bankar!

 

Këstet e pagesës përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kesti mujore : 721 euro

15 vite kesti mujore : 545 euro

20 vite kesti mujore : 460 euro

 

Metoda 2:

Nëse paguhet 90% të shumës në nënshkrimin e kontratës dhe 10% deri në dorzimin e çelsave atëher Çmimi është i Negociushëm.

 


Objekti është në ndërtim e sipër dhe do të përfundon në Shtator 2022.

 

*Oferta vlen deri më 30 Shtator 2020.
 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)