TIPI 32.79

TIPI G1 – 32.79 - Kati i Gjashtë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i gjashtë me orientimin drejtë Lindje. E përbërë nga 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 32.79m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 20.90m²

Banjo  - 4.21m²

Ballkoni - 2.05m²

 

Çmimi:

Metoda 1:
Për metër katror: Nga 1100 / m² në 999 € / m²

Total: 32,757 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 6,551Mundësohet të paguhet deri në 24 këste 272 € /muaji

pastaj 80% e shumë do të paguhet përmes financimit bankar!

 

Këstet e pagesës përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kesti mujore : 287 euro

15 vite kesti mujore : 216 euro

20 vite kesti mujore : 183 euro

Metoda 2:
Nëse paguhet 90% të shumës në nënshkrimin e kontratës dhe 10% deri në dorzimin e qelsave
Çmimi i Diskutushëm!

 

*Oferta vlen deri më 31 Tetor 2020.
 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)