TIPI 108.07

TIPI P1 – 108.07 - Kati i Pestë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i pestë me orientimin drejtë Lindje. E përbërë nga 3 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 108.07m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 29.74m²

Banjo  - 5.53m²
Tualeti  - 2.51m²
Depo  - 2.98m²

Dhoma e fjetjes - 10.56m²
Dhoma e fjetjes - 12.87m²
Dhoma e fjetjes - 13.15m²

Ballkoni - 4m²
Koridori - 10.90m²

 

Çmimi:

Metoda 1:
Për metër katror: 899 € / m²

Total: 97,154 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 19,430Mundësohet të paguhet deri në 24 këste 890 € /muaji

pastaj 80% e shumë do të paguhet përmes financimit bankar!

 

Këstet e pagesës përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kesti mujore : 851 euro

15 vite kesti mujore : 643 euro

20 vite kesti mujore : 543 euro

Metoda 2:
Nëse paguhet 90% të shumës në nënshkrimin e kontratës dhe 10% deri në dorzimin e qelsave
Çmimi i Diskutushëm!

 

*Oferta vlen deri më 30 Shtator 2020.
 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)