TIPI 113.16

TIPI U1 – 113.16- Kati i Katërt

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i katërt me orientimin drejtë Lindje & Perëndim. E përbërë nga 3 dhomë gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 113.16m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 34.08m²

Banjo  - 4.05m²

Dhoma e fjetjes - 13.12m²
Dhoma e fjetjes - 17.08m²
Dhoma e fjetjes - 11.76m²

Ballkoni - 4.13m²
Tualeti - 2.32m²
Koridori - 10.94m²
 

 

Çmimi:

Metoda 1:
Për metër katror: Nga 999 / m² në 899 € / m²

Total: 101,730 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 20,346Mundësohet të paguhet deri në 24 këste 848 € /muaji

pastaj 80% e shumë do të paguhet përmes financimit bankar!

 

Këstet e pagesës përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kesti mujore : 891 euro

15 vite kesti mujore : 673 euro

20 vite kesti mujore : 569 euro

Metoda 2:
Nëse paguhet 90% të shumës në nënshkrimin e kontratës dhe 10% deri në dorzimin e qelsave
Çmimi i Diskutushëm!

 

*Oferta vlen deri më 31 Tetor 2020.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)