TIPI 74.67

TIPI - 74.67 - Kati Dytë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati dytë me orientimin drejtë Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 74.67m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 28.14m²

Banjo  - 3.99m²

Dhoma e fjetjes - 11.22m²
Dhoma e fjetjes - 11m²

Ballkoni - 3.40m²
Korridori - 5.68m²

 

Çmimi:

Metoda 1:
Për metër katror: Nga 999 / m² në 899 € / m²

Total: 67,128 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 13,425Mundësohet të paguhet deri në 24 këste 559 € /muaji

pastaj 80% e shumë do të paguhet përmes financimit bankar!

 

Këstet e pagesës përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kesti mujore : 588 euro

15 vite kesti mujore : 444 euro

20 vite kesti mujore : 375 euro

Metoda 2:

Nëse paguhet 90% të shumës në nënshkrimin e kontratës dhe 10% deri në dorzimin e qelsave
Çmimi i Diskutushëm!

 

*Oferta vlen deri më 31 Tetor 2020.
 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)