TIPI 88.83

TIPI - 88.83 - Kati i dytë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i dytë me orientimin drejtë Lindje & Perendimit. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 88.83m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 31.19m²

Banjo  - 4.27m²

Dhoma e fjetjes - 12.12m²
Dhoma e fjetjes - 12.49m²

Ballkoni - 3.90m²
Korridori - 9.09m²
Tualeti- 1.73m²

 

Çmimi:

Metoda 1:
Për metër katror: Nga 999 / m² në 899 € / m²

Total: 79,858 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 15,971Mundësohet të paguhet deri në 24 këste 665 € /muaji

pastaj 80% e shumë do të paguhet përmes financimit bankar!

 

Këstet e pagesës përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kesti mujore : 699 euro

15 vite kesti mujore : 528 euro

20 vite kesti mujore : 446 euro

Metoda 2:

Nëse paguhet 90% të shumës në nënshkrimin e kontratës dhe 10% deri në dorzimin e qelsave
Çmimi i Diskutushëm!

 

*Oferta vlen deri më 31 Tetor 2020.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)