TIPI 50.25

TIPI - 50.25 - Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin drejtë Perendimit. E përbërë nga 1 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 50.25m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 24.14m²

Banjo  - 4m²

Dhoma e fjetjes - 11.01m²

Ballkoni - 3.17m²

 

Çmimi:

Metoda 1:
Për metër katror: 899 € / m²

Total: 45,174 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 9,034Mundësohet të paguhet deri në 24 këste 376 € /muaji

pastaj 80% e shumë do të paguhet përmes financimit bankar!

 

Këstet e pagesës përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kesti mujore : 395 euro

15 vite kesti mujore : 299 euro

20 vite kesti mujore : 252 euro

Metoda 2:

Nëse paguhet 90% të shumës në nënshkrimin e kontratës dhe 10% deri në dorzimin e qelsave
Çmimi i Diskutushëm!

 

*Oferta vlen deri më 30 Shtator 2020.
 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)