TIPI 117.38

TIPI A1 – 117.38 - Kati Përdhesë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 5 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati përdhesë me orientimin drejtë Lindje. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, 1WC, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 117.38m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 37.8m²

Banjo  - 5.07m²
Banjo 2 - 3.9m²

WC -  1.80m²

Dhoma e fjetjes - 11.06m²

Dhoma e fjetjes - 11.06m²
Dhoma e fjetjes - 13.47m²

Ballkoni - 5.03m²

 

Çmimi:

Për metër katror: 1100 € / m²

Total: 129,118

Paguaj 30% te shumes apo 38,735 euro dhe pjesen e mbetur me këste mujore prej 1,506 euro për 60 muaj + fito garazh dhe depo FALAS!. Paguje pa kamat direkt me marrëveshje me kompanin Pozhegu Brothers

 

*Oferta vlen deri më 31 Gusht 2020.
 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)