TIPI 50.25

TIPI - 50.25 - Kati Përdhesë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati përdhesë me orientimin drejtë Perendimit. E përbërë nga 1 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 50.25m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 24.14m²

Banjo  - 4m²

Dhoma e fjetjes - 11.01m²

Ballkoni - 3.17m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Për metër katror: Nga 999 / m² në 899 € / m²

Total: 45,174 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 9,034
Ndërsa 20% apo 9,034 mundësohet të paguhet direkt me kompanin me këste për 24 muaj nga 376 € /muaji

pastaj 60% e shumë do të paguhet përmes financimit bankar! Përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kesti mujore : 287 euro

15 vite kesti mujore : 214 euro

20 vite kesti mujore : 178 euro

Metoda 2

Nëse paguhet 90% të shumës në nënshkrimin e kontratës dhe 10% deri në dorzimin e qelsave

Çmimi është i negociushëm dhe negociohet në zyre direkt me pronarin.

Metoda 3
Nga 1100 / m² në 950 € / m² Mundësohet të paguhet me këste fleksibile deri në 60 Muaj!

Objekti është në ndërtim e sipër dhe do të përfundon në Shtator 2022.

*Oferta vlen deri më 15 Mars 2021.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)