TIPI 43.46

TIPI B6 – 43.46 - Kati Përdhesë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati përdhesë me orientimin drejtë Perendim. E përbërë nga 1 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 43.46m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 18.88m²

Banjo  - 2.96m²

Dhoma e fjetjes - 8.99m²

Ballkoni - 3.16m²

 

Çmimi:

Për metër katror: 1100 € / m²

Total: 47,806

Paguaj 30% te shumes apo 14,341 euro dhe pjesen e mbetur me këste mujore prej 557 euro për 60 muaj + fito garazh dhe depo FALAS!. Paguje pa kamat direkt me marrëveshje me kompanin Pozhegu Brothers

 

*Oferta vlen deri më 31 Gusht 2020.
 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)