TIPI 86.5

TIPI A –86.5 - Kati i Dytë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë oborrit të kompleksit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati dytë me orientimin Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinën, ballkon,kjo banesë formon gjithsej 86.5m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 18.26m²

Banjo 1 - 4.0m²

Tualeti - 1.5m²

Dhoma e fjetjes - 10.91m²

Dhoma e fjetjes - 13.53m²

Ballkoni - 5.8m²

 

Çmimi:

Për metër katror: Nga 900 850 € / m²

Total: 73.525 + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 14,705
 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing apo NLB Bank:

10 vite - kësti mujor: 618

15 vite- kësti mujor: 459

20 vite- kësti mujor: 381

*Oferta vlen deri më 31 Korrik 2020.

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)