TIPI A –71.84

TIPI A - 71.84 - Kati i Katërt
 

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë oborrit të kompleksit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati katërt me orientimin Jug-Perëndim. E përbërë nga 2 dhome gjumi, 1 banjo,1 tualet, ballkonin dhe kjo banesë formon gjithsej 71.84m².

Sipërfaqja e banesës është:


Dhoma e ditës - 23 m² me kuzhin
Koridori - 4.96m²
Banjo 1 -  4.00m²
Dhoma e fjetjes - 12.17m²
Dhoma e fjetjes - 9.01
Ballkoni - 3.79m²

Çmimi:

 

Për metër katror: 849 € / m²

Total: 60,992 € + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 12,198

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

 

10 vite kësti mujore: 529

15 vite kësti mujore: 398

20 vite kësti mujore: 335

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.