TIPI D 47.77

TIPI A –47.77 - Kati i Dytë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë.Me pamje drejtë oborrit të kompleksit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati dytë me orientimin Jug-Perëndim. E përbërë nga 1 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinë, ballkon dhe kjo banesë formon gjithsej 47.77m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 17.16m²

Koridori - 2.51m²

Banjo 1 - 3.92m²

Dhoma e fjetjes - 12.45m²

Ballkoni - 4.29m²

 

Çmimi:

Për metër katror: 799 € / m²

Total: 38,168

Pjesëmarrja për blerje: 7,633

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite - kësti mujor : 331 euro

15 vite- kësti mujor : 249 euro

20 vite- kësti mujor : 210 euro

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.