TIPI 131.76

TIPI D – 131.76 Ɩ DUPLEX

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 6 antarë. Me pamje drejtë oborrit të kompleksit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i pestë dhe gjashtë me orientimin Jug-Lindje-Perëndim. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, 1 tualet, 1 depo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 131.76m².

 

Materialet në Penthouse:

- Pompa termike DAIKING (ngrohje + ftofje) për më shumë info kliko DAIKING

- Parket të klasit të parë
- Dritare me 3 Goma 82mm SCHÜCO si dhe xhama LOW-E 3 shtresore

- Pllaka të qeramikës të klasit të parë

- Sistem Smart Home integruar

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 26.84m²

Koridori - 17.81m²

Banjo 1 - 4.00m²

Banjo 2 - 4.24m²

Tualeti - 2.11m²

Depo - 1.61m²

Dhoma e fjetjes - 12.61m²

Dhoma e fjetjes - 12.92m²

Dhoma e fjetjes - 12.56m²

Ballkoni - 5.21m²

Terasë - 39.41m² - Gratis

 

Çmimi:

Për metër katror: Nga 1200 1100 € / m²

Total: 144,936 + fito garazh dhe depo dhe terasa FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 28,987

 

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite - kësti mujor: 1,258

15 vite - kësti mujor: 947

20 vite - kësti mujor: 797

*Oferta vlen deri më 30 Shtator 2020.

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)