TIPI 131.76

TIPI D – 131.76 ǀ DUPLEX

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë oborrit të kompleksit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati pestë me orientimin në Jug -Lindje - Perëndim. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 1 banjo, 2 tualet, kuzhinë e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkon dhe kjo banesë formon gjithsej 131.76m².

 

Materialet në Penthouse:

- Pompa termike DAIKING (ngrohje + ftofje) për më shumë info kliko DAIKING

- Parket të klasit të parë
- Dritare me 3 Goma 82mm SCHÜCO si dhe xhama LOW-E 3 shtresore

- Pllaka të qeramikës të klasit të parë

- Sistem Smart Home integruar

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 26.84m²

Koridori - 11.02m²

Banjo - 4.00m²

Tualeti 1 - 1.98m²

Tualeti 2 - 4.35m²

Dhoma e fjetjes - 12.55m²

Dhoma e fjetjes - 12.56m²

Dhoma e fjetjes - 12.92m²

Ballkoni - 5.21m²

Terasa- 35.5m² - Falas

 

Çmimi:

Për metër katror: Nga 1200 1100 € / m²

Total: 144,936 + fito garazh dhe depo dhe terasa FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 28,987

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite - kësti mujor: 1,258

15 vite - kësti mujor: 947

20 vite - kësti mujor: 797

*Oferta vlen deri më 30 Shtator 2020.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)