TIPI 136.30

TIPI A –136.30 - Duplex

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 6 antarë. Me pamje drejtë oborrit të kompleksit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati pestë me orientimin Jug-Lindje-Perendim. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën, ballkon,kjo banesë formon gjithsej 136.30m².  Duplex

 

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 20.04m² + 21.42m² kuzhine

Koridori - 8.94m²

Banjo 1 - 3.87m²
Banjo 2 - 5.67m²

Dhoma e fjetjes - 12.37m²

Dhoma e fjetjes - 12.79m²

Dhoma e fjetjes - 14.10m²

Ballkoni - 4.2m²
Shkallët - 10.42

Terasa - 94.28m² - Falas

 

Çmimi:

 

Për metër katror: Nga 1200 999 € / m²

Total: 136,163 + fito garazh, depo dhe terasa FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 27,232

 

Këstet e pagesës përmes NLB Bank apo Raiffeisen Leasing:

10 vite - kësti mujor: 1,193

15 vite - kësti mujor: 901

20 vite - kësti mujor: 761

 

*Oferta vlen deri më 30 Shtator 2020.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)