TIPI D – 87.95

TIPI D – 87.95

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë oborrit të kompleksit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i tretë me orientimin Jug-Perëndim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkon dhe kjo banesë formon gjithsej 87.95m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 20.91m²

Koridori - 7.21m²

Banjo - 4.08m²

Tualeti - 2.11m²

Dhoma e fjetjes - 12.11m²

Dhoma e fjetjes - 12.81m²

Ballkoni - 5.21m²

 

Çmimi:

Për metër katror: 899 € / m²

Total: 79,067 + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 15,813

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite - kësti mujor: 690

15 vite - kësti mujor: 521

20 vite - kësti mujor: 440

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.