TIPI A – 91.07

TIPI A –91.07 - Kati Përdhesë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë oborrit të kompleksit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati përdhesë me orientimin Jug-Perëndim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkon dhe kjo banesë formon gjithsej 91.07m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 20.54m²

Koridori - 7.78m²

Banjo - 4.54m²

Tualeti - 1.88m²

Dhoma e fjetjes - 13.39m²

Dhoma e fjetjes - 11.68m²

Ballkoni - 4.31m²

 

 

Oferte Speciale

 

Çmimi:

Për metër katror: 849 € / m²

Total: 77,318 + fito garazh dhe depo FALAS!

 

 

Paguaj 50% te shume apo 38,659 Euro dhe pjesen e mbetur me këste mujore prej 644 euro për 60 muaj. Paguje pa kamat direkt me marrëveshje me kompanin Pozhegu Brothers

 

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.

 

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)
+383 / 44 - 430 - 455