TIPI C – 71.84

TIPI D – 71.84 - Kati i Katërt

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë oborrit të kompleksit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati katërt me orientimin në Perëndim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinë e ndarë nga dhoma e ditës dhe ballkon dhe kjo banesë formon gjithsej 71.84m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 20.83m²

Kuzhina - 3.44m²

Koridori - 3.44m²

Banjo - 4.00m²

Tualeti - 4.96m²

Dhoma e fjetjes - 9.46m²

Dhoma e fjetjes - 11.77m²

Ballkoni - 3.83m²

 

Çmimi:

Për metër katror: 849 € / m²

Total: 60,992 + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 12,198

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite - kësti mujor: 532

15 vite - kësti mujor: 402

20 vite - kësti mujor: 339

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)
+383 / 44 - 430 - 455