TIPI D – 87.95

TIPI D – 87.95

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë oborrit të kompleksit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati tretë me orientimin në Perëndim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinë e ndarë nga dhoma e ditës dhe ballkon dhe kjo banesë formon gjithsej 87.95m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 20.33m²

Kuzhina - 5.88m²

Tryezaria - 5.08m²

Koridori - 7.21m²

Banjo - 4.08m²

Tualeti - 2.11m²

Dhoma e fjetjes - 12.81m²

Dhoma e fjetjes -12.11m²

Ballkoni - 5.21m²

 

Çmimi:

Për metër katror: 849 € / m²

Total: 74,669 + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje: 14,933

 

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite - kësti mujor: 652

15 vite - kësti mujor: 492

20 vite - kësti mujor: 415

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.