TIPI D – 109.70

TIPI A –109.70 - Kati i Dytë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë.Me pamje drejtë oborrit të kompleksit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati dytë me orientimin Perendimit. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinë, ballkon dhe kjo banesë formon gjithsej 109.70m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 21m² me kuzhinë

Koridori - 7.00m²

Banjo - 4.28m²

Tualeti - 3.29m²

Dhoma e fjetjes - 15.38m²

Dhoma e fjetjes -12.80m²
Dhoma e fjetjes -12.06m²

Ballkoni - 5.80m²

 

Çmimi:

Për metër katror: Nga 900 850 € / m²

Total: 93,245 + fito garazh dhe depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje:18,649

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite - kësti mujor: 783

15 vite - kësti mujor: 582

20 vite - kësti mujor: 484

*Oferta vlen deri më 31 Mars 2020.

- Klienti përfiton kupon prej 500 eurove për blerje të mobiljeve.
 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)