TIPI B – 91.05

TIPI A –91.05 - Kati i Përdhes

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 5 antarë.Me pamje drejtë oborrit të kompleksit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati përdhesë me orientimin Jug-Perëndim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 tualet, kuzhinën, ballkon dhe kjo banesë formon gjithsej 91.05m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 32m² me kuzhinë

Koridori - 7.78m²

Banjo 1 - 4.54m²

Tualeti - 1.88m²

Dhoma e fjetjes - 13.39m²

Dhoma e fjetjes - 11.68m²

Ballkoni - 4.6m²

  

 

Çmimi:

Për metër katror: 900 € / m²

Total: 81,945

 

 

Paguaj 30% te shume apo 24,583 euro dhe pjesen e mbetur me këste mujore prej 956 euro për 60 muaj. Paguje pa kamat direkt me marrëveshje me kompanin Pozhegu Brothers

 

*Oferta vlen deri më 31 Maj 2020.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)