TIPI A – 52.80

TIPI A – 52.80 Kati i Pestë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë oborrit të kompleksit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i pestë me orientimin Jug-Perëndim. E përbërë nga 1 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 52.80m².

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 18.26m² dhe kuzhin 6.15m²
Banjo 1 - 3.99m²
Dhoma e fjetjes - 10.60m²
Ballkoni - 4.20m²
Korridori - 2.85

 

Çmimi:

Për metër katror: 799 € / m²

Total: 42,187 +

Pjesëmarrja për blerje: 8,437
 

- Klienti përfiton kupon prej 500 eurove për blerje të mobiljeve.

Këstet e pagesës përmes Raiffesien Leasing:

10 vite - kësti mujor: 357

15 vite - kësti mujor: 266

20 vite - kësti mujor: 222

 

*Çmimi është i negociushëm nëse paguhet me para në dorë.

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?
Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)